POLECANE DLA CIEBIE

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

WYDZIAŁ PRZYRODNICZO-TECHNOLOGICZNY

Kierunki studiów: ekonomia, ochrona środowiska, odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, ogrodnictwo, rolnictwo, zarządzanie i inżynieria produkcji, agroinżynieria Studia: stacjonarne, niestacjonarne
Sprawdź

Politechnika Opolska

WYDZIAŁ INŻYNIERII PRODUKCJI I LOGISTYKI PO

Kierunki studiów: logistyka, dietetyka i jakość żywności, zarządzanie i inżynieria produkcji Studia: niestacjonarne, stacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Wydział Inżynierii Produkcji UE Wrocław

ul. Komandorska 118/120

53-345 Wrocław

tel.:  71 36 80 148; 71 36 72 889 

fax:  71 36 80 627

e-mail: dz-ie@ue.wroc.pl

http://www.ue.wroc.pl/wydzial_ie

Wydział Inżynierii Produkcji UE Wrocław

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (2)

Grzegorx Ocena odpowiedz

Spędziłem 5 wspaniałych lat na UE. Z perspektywy czasu wcale nie żałuję, że wybrałem wydział IE. Nie było łatwo, zdarzały się gorsze i lepsze oceny, ale wykładowcy naprawdę solidnie przygotowali mnie do wejścia na rynek pracy. Dzięki temu, niedługo po obronie magisterki, udało mi się znaleźć pracę z perspektywami rozwoju. IE otwiera przed studentami szerokie bramy do interesujących ofert zatrudnienia. Z całą pewnością warto na tym wydziale studiować, bez znaczenia jaką specjalność się wybierze.

Kasia Ocena odpowiedz

ZIIP moze byc wyborem dla osob które nie potrafią do końca sprecyzować swoich oczekiwań i zainteresowań. Jednocześnie specjalnosć żywnościowa jest propozycją dla osób majacych wiecej nerwów i niż znajomi z innej specjalności jaką jest chemiczna. Żywnościowka jest mniej wymagającą specjalnością niz chemiczna. Kończac studia aktualnie przychodzi mi na mysl, że gdyby nie Koła naukowe i organizacje studenckie to moje studiowanie nie mialoby sensu. Polecam każdemu kto chce poznać niesamowitych ludzi, nauczyć się wielu kompetencji miękkich żeby się odważyli i skorzystali z tych aktywności. Z podspecjalizacji na produktach żywnościowych polecam fermentacje oraz praktyki w browarze ;)