POLECANE DLA CIEBIE

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski

WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI UWM

Kierunki studiów: gastronomia - sztuka kulinarna, technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo i certyfikacja żywności Studia: stacjonarne, niestacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU UP W POZNANIU

Kierunki studiów: dietetyka, technologia żywności i żywienie człowieka, jakość i bezpieczeństwo żywności Studia: niestacjonarne, stacjonarne
Sprawdź

Akademia Nauk Stosowanych w Łomży

Instytut Technologii Żywności i Gastronomii ANS w Łomży

Ul. Akademicka 1

18-400 Łomża

pok. A 0.32

tel\fax: (86) 215 54 90

e-mail: itzig@pwsip.edu.pl

Instytut Technologii Żywności i Gastronomii ANS w Łomży

Akademia Nauk Stosowanych w Łomży

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

    stopień: (I) (II)
    tryb: stacjonarne, niestacjonarne
    Pokaż więcej

    forma studiów: stacjonarne niestacjonarne
    poziom studiów: I stopnia II stopnia I stopnia II stopnia
    czas trwania:
    tytuł zawodowy:

    Wymagania rekrutacyjne

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

    STUDIA II STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Akademia Nauk Stosowanych w Łomży.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)