Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10

Wybierz rok rekrutacji

Klasa 1A (technik żywienia i usług gastronomicznych)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności: influencer kulinarny
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Progi punktowe

Klasa 1B (technik żywienia i usług gastronomicznych)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności: promotor zdrowia
Języki: angielski, francuski *
Progi punktowe

Klasa 1G (technik żywienia i usług gastronomicznych)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności: promotor zdrowia
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Progi punktowe

Klasa 1H (technik hotelarstwa)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności: manager hotelu
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Progi punktowe

Klasa 1T (technik organizacji turystyki)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności: pilotaż wycieczek
Języki: angielski, francuski, hiszpański *
Progi punktowe

Klasa 1J (technik usług kelnerskich)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski
Informacje dodatkowe:
Specjalności; barman
Języki: angielski, francuski *
Progi punktowe

Klasa 1K (technik technologii żywności)

Przedmioty rozszerzone:
chemia
Informacje dodatkowe:
Specjalności: dietetyka.
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Progi punktowe

* Możliwe, że uczeń będzie musiał dokonać wyboru jednego lub kilku języków

os. Osiedle Złotej Jesieni 16
31-828 Kraków
Bieńczyce
126445019

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 10
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)