Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Wyniki matur
Do matury w Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS w 2024 roku przystąpiło 20 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 6 maturzystów.
Do matury w Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS w 2024 roku przystąpił 1 uczeń . Świadectwo dojrzałości otrzymali wszyscy maturzyści podchodzący do egzaminu.
Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.
przedmiot | zdawalność | średni wynik śr. wynik | liczba zdających l. zdających |
---|---|---|---|
język polski poziom podstawowy | 80,0% | 38,4% | 20 |
język angielski poziom podstawowy | 70,0% | 55,6% | 20 |
matematyka poziom podstawowy | 35,0% | 33,3% | 20 |
biologia poziom rozszerzony | - | - | 4 |
geografia poziom rozszerzony | - | - | 1 |
język angielski poziom rozszerzony | - | 39,9% | 7 |
język polski poziom rozszerzony | - | 11,4% | 5 |
matematyka poziom rozszerzony | - | - | 4 |
przedmiot | zdawalność | średni wynik śr. wynik | liczba zdających l. zdających |
---|---|---|---|
język polski poziom podstawowy | - | - | 1 |
język angielski poziom podstawowy | - | - | 1 |
matematyka poziom podstawowy | - | - | 1 |
język angielski poziom rozszerzony | - | - | 1 |
Informacje na temat wyników egzaminów pochodzą ze strony internetowej właściwej dla szkoły Okręgowej Komisji
Egzaminacyjnej.
Pliki źródłowe do pobrania:
611107_wyniki-EM_PP2023_szkoly_09072024.xlsx
611107_wyniki-EM_PP2015_szkoly_09072024.xlsx
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie
szkoły:
Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są
wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie
prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.