Zarządzanie i produkcja żywności - przedmioty maturalne

Zarządzanie i produkcja żywności - przedmioty maturalne

Zarządzanie i produkcja żywności - jakie przedmioty zdawać na maturze

Podczas rekrutacji na kierunek zarządzanie i produkcja żywności na większości uczelni publicznych najczęściej punktowane są następujące przedmioty maturalne: biologia, chemia, fizyka, geografia, język obcy nowożytny, matematyka, wiedza o społeczeństwie.
Z kolei uczelnie niepubliczne przyjmują kandydatów zazwyczaj na podstawie kolejności zgłoszeń i złożenia wymaganych dokumentów w terminie, aż do wyczerpania limitu miejsc.

Przedmioty maturalne brane pod uwagę w procesie rekrutacji na kierunek zarządzanie i produkcja żywności na poszczególnych uczelniach

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Status uczelni
Poziom studiów
Więcej filtrów
Forma studiów
Uczelnia Przedmioty wymagane Przedmioty dodatkowe Kryteria dodatkowe
Uniwersytet w Siedlcach Uniwersytet w Siedlcach Przedmioty maturalne:

Wymagane przedmioty:
2 przedmioty do wyboru z: biologia, chemia, fizyka, geografia, język obcy nowożytny, matematyka, wiedza o społeczeństwie.

2 przedmioty do wyboru z: biologia, chemia, fizyka, geografia, język obcy nowożytny, matematyka, wiedza o społeczeństwie
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat wymagań rekrutacyjnych należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (0)