Gastronomia i hotelarstwo - przedmioty maturalne

Gastronomia i hotelarstwo - przedmioty maturalne

Gastronomia i hotelarstwo - jakie przedmioty zdawać na maturze

Podczas rekrutacji na kierunek gastronomia i hotelarstwo na większości uczelni publicznych najczęściej punktowane są następujące przedmioty maturalne: biologia, chemia, matematyka.
Z kolei uczelnie niepubliczne przyjmują kandydatów zazwyczaj na podstawie kolejności zgłoszeń i złożenia wymaganych dokumentów w terminie, aż do wyczerpania limitu miejsc.

Przedmioty maturalne brane pod uwagę w procesie rekrutacji na kierunek gastronomia i hotelarstwo na poszczególnych uczelniach

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
    Miejscowość
      Status uczelni
      Poziom studiów
        Więcej filtrów
        Forma studiów
          Uczelnia Przedmioty wymagane Przedmioty dodatkowe Kryteria dodatkowe
          Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Przedmioty maturalne:

          Wymagane przedmioty:
          1 przedmiot do wyboru z: biologia, chemia, matematyka.

          1 przedmiot do wyboru z: biologia, chemia, matematyka
          Dowiedz się więcej

          Szczegółowe informacje na temat wymagań rekrutacyjnych należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
          Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

          Komentarze (0)