Gastronomia i sztuka kulinarna - limity

Gastronomia i sztuka kulinarna - limity

Gastronomia i sztuka kulinarna - limity

Co roku uczelnie lub właściwy minister (np. Minister Zdrowia dla kierunku lekarskiego i lekarsko-dentystycznego, Minister Obrony Narodowej dla kandydatów na żołnierzy zawodowych czy Minister Sprawiedliwości dla funkcjonariuszy służby więziennej) określają limity przyjęć na studia stacjonarne oraz niestacjonarne na określonym kierunku studiów uwzględniając możliwości dydaktyczne uczelni, oraz zapotrzebowanie na absolwentów tych studiów.

Orientacyjne limity miejsc na kierunku gastronomia i sztuka kulinarna na poszczególnych uczelniach

Wybierz rok

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Status uczelni
Poziom studiów
Forma studiów
I stopnia II stopnia jednolite
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie stacjonarne I stopnia:
30
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat limitów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (1)

Maja odpowiedz

Właśnie ukończyłam studia podyplomowe na kierunku hotelarstwo i gastronomia na WSKZ i muszę przyznać, że mega pozytywnie zaskoczył mnie kierunek. Materiały dydaktyczne były bardzo obszerne i profesjonalne. Praktycznie wszystko czego się naczytałam, przydaje mi się aktualnie w pracy.