Czas trwania studiów na kierunku bezpieczeństwo i certyfikacja żywności na poszczególnych uczelniach
Uczelnie
I stopnia | II stopnia | jednolite | |||
---|---|---|---|---|---|
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie | stacjonarne |
I stopnia: 3,5 roku (inżynier) |
II stopnia: 1,5 roku (magister inżynier) |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: 4 lata (inżynier) |
II stopnia: 2 lata (magister inżynier) |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej | |
Uniwersytet Rzeszowski | stacjonarne |
I stopnia: 3,5 roku (inżynier) |
II stopnia: - |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie | stacjonarne |
I stopnia: 3,5 roku (inżynier) |
II stopnia: - |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
Szczegółowe informacje na temat czasu trwania należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.