Technologia żywności i żywienie człowieka dla nauczycieli to studia podyplomowe, które są adresowane do kadry nauczycielskiej, która chciałaby zdobyć merytoryczną wiedzę z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka. Warunkiem przyjęcia na studia jest odpowiednie przygotowanie pedagogiczne.
Studia na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka dla nauczycieli - studia podyplomowe | |
---|---|
Rok akademicki | 2024/2025 |
Forma studiów | online |
Poziom studiów | studia podyplomowe |
Uczelnie
Studia na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka dla nauczycieli - studia podyplomowe możesz podjąć na w trybie online | technologia żywności i żywienie człowieka dla nauczycieli - studia podyplomowe - uczelnie >
Słuchacze zostaną kompleksowo przygotowani do prowadzenia zajęć o tematyce związanej z żywieniem i żywnością w szkołach branżowych i zawodowych oraz w technikach. W planie znajdą się zajęcia z technologii i przetwórstwa żywności oraz żywienia, dzięki czemu studenci rozwiną wszechstronną wiedzę z tego obszaru tematycznego. Co więcej skupią się na doskonaleniu zdolności z obszaru pedagogiki, dydaktyki i metodyki nauczania, które z powodzeniem wykorzystają na stanowisku nauczycielskim, podczas prowadzenia zajęć. Powyższe studia będą realizowane w trybie online, dzięki czemu słuchacze mogą uczestniczyć w zajęciach z dowolnego, wybranego przez siebie miejsca.
Sprawdź wszystkie studia online w Polsce.
szczegółowe wymagania na uczelniach
Miasta, które oferują studia na kierunku TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA DLA NAUCZYCIELI - STUDIA PODYPLOMOWE
Teraz najważniejsze |
Ciekawe
|
|
gdzie studiować |
|
|
Nadchodzące wydarzenia
Ostatnio ukończyłam studia podyplomowe na kierunku żywienie człowieka i dietetyka na WSKZ-ecie i musze przyznać że bardzo podobał mi się kierunek. Materiały były bardzo ciekawe, a co ważne studia onlina więc mega wygodnie się studiowało.