Technikum nr 4 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego

Technikum nr 4 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego

Wyniki matur

Do matury w Technikum nr 4 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego w 2023 roku przystąpiło 57 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 36 maturzystów. Zdawalność całego egzaminu maturalnego wyniosła 63%.

Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.

Wyniki matury 2023 (część pisemna) - Technikum nr 4 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego w Łodzi

przedmiot poziom zdawalność średni wynik śr. wynik liczba zdających l. zdających
język polski poziom podstawowy podstawowy 87,7% 46,3% 59
język angielski poziom podstawowy podstawowy 98,3% 69,4% 59
matematyka poziom podstawowy podstawowy 64,9% 34,9% 59
biologia poziom rozszerzony rozszerzony - 18,9% 9
fizyka poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
geografia poziom rozszerzony rozszerzony - 42,7% 9
historia poziom rozszerzony rozszerzony - - 4
historia sztuki poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język angielski poziom rozszerzony rozszerzony - 52,2% 26
język hiszpański poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język polski poziom rozszerzony rozszerzony - 29,9% 15
matematyka poziom rozszerzony rozszerzony - 6,0% 5
wiedza o społeczeństwie poziom rozszerzony rozszerzony - 13,4% 13

Informacje na temat wyników egzaminów pochodzą ze strony internetowej właściwej dla szkoły Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
Pliki źródłowe do pobrania:

ul. Henryka Sienkiewicza 88
90-357 Łódź
Śródmieście
426367544

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum nr 4 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)