Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich

Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich

Wybierz rok rekrutacji

Klasa 1 (technik hotelarstwa)

Języki: angielski, francuski *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1 (technik organizacji turystyki)

Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1 (technik żywienia i usług gastronomicznych)

Języki: angielski, niemiecki *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1 (technik technologii żywności)

Języki: angielski, niemiecki *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1 (technik usług kelnerskich)

Języki: angielski, francuski *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

* Możliwe, że uczeń będzie musiał dokonać wyboru jednego lub kilku języków

ul. Świętego Brata Alberta 1
26-600 Radom
Prędocinek
483662996

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum w ZS Spożywczych i Hotelarskich
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)