Bezpieczeństwo żywności - limity

Bezpieczeństwo żywności - limity

Bezpieczeństwo żywności - limity

Co roku uczelnie lub właściwy minister (np. Minister Zdrowia dla kierunku lekarskiego i lekarsko-dentystycznego, Minister Obrony Narodowej dla kandydatów na żołnierzy zawodowych czy Minister Sprawiedliwości dla funkcjonariuszy służby więziennej) określają limity przyjęć na studia stacjonarne oraz niestacjonarne na określonym kierunku studiów uwzględniając możliwości dydaktyczne uczelni, oraz zapotrzebowanie na absolwentów tych studiów.

Orientacyjne limity miejsc na kierunku bezpieczeństwo żywności na poszczególnych uczelniach

Wybierz rok

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Status uczelni
Poziom studiów
Forma studiów
I stopnia II stopnia jednolite
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie stacjonarne I stopnia:
64
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
-
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat limitów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (1)

Lila odpowiedz

pracowałam w dużej firmie przemysłowej w administracji, natomiast już nudziła mnie ta praca i przeniosłam się na halę. Aktualnie pracuję w jakości i wybrałm studia podyplomowe bezpieczeństwo żywności na WSKZ. Na maxa ciekawy kierunek - w końcu robię to co mi się podoba, a dzień w pracy mija w mgnieniu oka :)