Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

ul. Olszewska 12, 

00-792 Warszawa, 

tel. 22 825 80 34/35 fax. 22 825 80 31

rektorat@wseiz.pl

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji

Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie

ul. Olszewska 12, 

00-792 Warszawa, 

tel. 22 825 80 34/35 fax. 22 825 80 31

rektorat@wseiz.pl

  • ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI

    Rekrutacja

    stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
    tryb: stacjonarne, niestacjonarne
    Pokaż więcej

    forma studiów: stacjonarne niestacjonarne
    poziom studiów: I stopnia I stopnia II stopnia
    czas trwania: 3,5 roku 3,5 roku 1,5 roku
    tytuł zawodowy: inżynier inżynier magister inżynier

    Kierunek Zarządzanie i inżynieria produkcji w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie realizowany jest na Wydziale Inżynierii i Zarządzania. Założeniem kształcenia jest zdobycie wiedzy z zakresu nauk ekonomicznych i nauk o zarządzaniu, połączonej z umiejętnościami menadżerskimi. Studenci uczą się projektowania nowych i nadzorowania istniejących procesów i systemów produkcyjnych i eksploatacyjnych, nadzorowania obiektów i systemów zarządzania, doboru i szkolenia personelu, czy zarządzania kosztami i kapitałem.

    Studia na kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie dzielą się na następujące specjalności: BHP, Logistyka przedsiębiorstwa, Zarządzanie przedsiębiorstwem, Zarządzanie transportem i logistyka, Inżynieria usług gastronomicznych, Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym, Zarządzanie marką przedsiębiorstwa produkcyjnego (na drugim stopniu). Program nauczania zawiera takie przedmioty jak: podstawy marketingu, ekologia, zarządzanie środowiskiem, prawo gospodarcze, zarządzanie projektem, zarządzanie wiedzą, prognozowanie i symulacja, projektowanie realizacyjne, zintegrowane systemy zarządzania, analiza rynku.

    A co po studiach? Absolwenci Zarządzania i inżynierii produkcji w WSEiZ znajdą zatrudnienie w przedsiębiorstwach produkcyjnych, przedsiębiorstwach produkcyjno-handlowych, centrach logistycznych, firmach doradczych, firmach audytorskich.

    Wyświetl więcejZwiń

    Wymagania rekrutacyjne Specjalności

    Studia I stopnia stacjonarne

    • Logistyka przedsiębiorstwa
    • Zarządzanie produkcją

    Studia I stopnia niestacjonarne

    • Logistyka przedsiębiorstwa
    • Zarządzanie produkcją

    Studia II stopnia niestacjonarne

    • Zarządzanie transportem i logistyka
    • Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

    STUDIA II STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (5)

Eryk Ocena odpowiedz

Duzo osob mi polecało ta uczelnie, wiec bez zawahania sie zdecydowalem :) nie zaluje. Program nauczania bardzo aktualny

Roksana Ocena odpowiedz

Kadra wspaniała, swietne zajęcia, ciekawe, prowadzone z zaangażowaniem , nie ma nudy i monotonii

Damian Ocena odpowiedz

Ludzie przyjaznie nastawieni, mozna się czuć dosłownie ,,jak u siebie'' od pierwszego dnia :)

Marek Ocena odpowiedz

Poziom bardzo wysoki, ale moim zdaniem to ma ogromne znaczenie :) Ja sie ciesze, że zdecydowałem się na naukę tutaj.To była dobra decyzja

maciej Ocena odpowiedz

Studia w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania to zdecydowanie powód do dumy, chociażby z tego faktu, że studenci otrzymują możliwość kontaktu, rozmowy, zdobywania wiedzy od doświadczonych praktyków, będących specjalistami w swoich dziedzinach