• BUSINESS ENGLISH

    Rekrutacja

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • EVENT MANAGER

    Rekrutacja

    Celem kursu jest zdobycie wiedzy z zakresu profesjonalnego tworzenia oraz zarządzania eventem, ze szczególnym uwzględnieniem najnowszych technik eventowych oraz skutecznych narzędzi pozwalających na prawidłową obsługę wydarzenia w zależności od liczby jego uczestników i charakteru imprezy. Dodatkowym aspektem kursu jest przekazanie informacji nt. podnoszenia rentowności wydarzenia (kalkulowanie kosztów czy generowanie oszczędności).

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • INSTRUKTOR NORDIC WALKING

    Rekrutacja

    Zdobycie umiejętności prowadzenia oraz planowania zajęć Nordic Walking w różnym terenie, z dostosowaniem do wieku oraz poziomu sprawności ćwiczących.

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • JAK STWORZYĆ OFERTĘ HOTELU, KTÓRA ZAGWARANTUJE SUKCES

    Rekrutacja

    Korzyści ukończenia kursu

    Przedmiotowe szkolenie pozwoli uczestnikom:
    • nabyć umiejętności w zakresie prowadzenia profesjonalnej sprzedaży i pozyskiwania lojalnych klientów;
    • poznać prawdziwe realia rynku hotelarskiego;
    • wykorzystać narzędzia związane z efektywną sprzedażą;
    • stosować inspirujące rozwiązania marketingowo - sprzedażowe zwiększające obroty hotelu.

     

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • KURS MENADŻER HOTELARSTWA

    Rekrutacja

    Cel kursu

    Zdobycie wiedzy i umiejętności z zakresu nowoczesnych metod i narzędzi zarządzania przedsiębiorstwem turystycznym, w tym hotelarskim i gastronomicznym, stosowanych aktualnie w dużych grupach kapitałowych, międzynarodowych systemach hotelowych jak również firmach rodzinnych.
    Dodatkowym celem jest nauczenie metod kreowania przez menedżerów i właścicieli przedsiębiorstw branży turystycznej, silnie dotkniętej kryzysem, bezkonkurencyjnej i dotąd niezagospodarowanej, innowacyjnej przestrzeni rynkowej dla swoich przedsięwzięć hotelowych oraz redefiniowanie strategii ich rozwoju, na skuteczną i rentowną w okresie znacznego spowolnienia gospodarczego i znacznego rozchwiania wskaźników sukcesu (covid19).

     

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • KURS MENADŻERA GASTRONOMII

    Rekrutacja

    Cel kursu

    Zdobycie wiedzy i umiejętności z zakresu nowoczesnych metod i narzędzi zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym. Zapoznanie ze wszystkimi elementami składającymi się na pracę kierownika restauracji, zajazdu, sali biesiadnej, pubu czy baru.
    Profil uczestnika
    Kurs dedykowany jest dla restauratorów, osób pracujących w gastronomii, studentów pragnących zdobyć nowe kwalifikacje zawodowe. Z uwagi na zajęcia praktyczne w obiektach gastronomicznych liczba miejsc jest ograniczona.

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • KURS SOMMELIERSKI

    Rekrutacja

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • NOWOCZESNY KUCHARZ RESTAURACJI HOTELOWEJ

    Rekrutacja

    Celem kursu jest zdobycie wiedzy na temat nowoczesnych technik przygotowywania potraw, wprowadzania nowatorskich rozwiązań do restauracji hotelowych oraz umiejętności komponowania dania, estetyki talerza, dbałości o wygląd potrawy, zwracanie uwagi na dodatki, wprowadzanie do menu kuchni niestandardowej, łączenie produktów z różnych stron świata, podążanie za modą i dbałość o wymagającego klienta. Uwaga: kurs doszkalający dla kucharzy z doświadczeniem.

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • NOWOCZESNY PRACOWNIK KUCHNI - KURS DLA POMOCY KUCHENNYCH

    Rekrutacja

     

     

     

     

     

     

     

     

    Przedmiotowe szkolenie pozwoli uczestnikom:
    • zapoznać się z obowiązkowymi zadaniami pomocy kuchennej;
    • nabyć wiedzę w zakresie wykonywania czynności związanych przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych;
    • wykorzystywać w codziennej pracy zasady filozofii zero waste w kuchni;
    • efektywnie współpracować z kucharzami.

    Dowiedz się więcej


    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • PROFESJONALNA OBSŁUGA GOŚCIA HOTELOWEGO

    Rekrutacja
    Przedmiotowy kurs modułowy pozwoli absolwentom:
    • zrozumieć różnice kulturowe pomiędzy Polską a innym krajem lub grupą krajów w kontekście komunikacji międzykulturowej;
    • podnieść jakość obsługi gości hotelowych, w tym w stosunku do gościa z niepełnosprawnością;
    • zdobyć wiedzę na temat prawidłowych postaw i zachowań w trakcie obsługi różnego rodzaju gości.
    Przedmiotowy kurs modułowy pozwoli pracodawcom:
    • podnieść jakość obsługi gości;
    • zmniejszyć liczbę reklamacji;
    • uzyskać zadowolenie i lojalność gości;
    • uzyskać pożądany wizerunek firmy;
    • posiadać kadrę przygotowaną zgodnie z najnowszymi wymogami obsługi klienta.

     

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • PROFESJONALNA OBSŁUGA KELNERSKO-BARMAŃSKA W MNIEJSZYCH OBIEKTACH TURYSTYCZNYCH

    Rekrutacja

    Autorski kurs dedykowany mniejszym obiektom turystycznym, w których pracownik wykonuje połączone obowiązki kelnera oraz barmana jednocześnie.
    Celem kursu jest:
    • poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi oraz nabycie praktycznych umiejętności kelnerskich;
    • poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji szkła, przygotowania i podawania koktajli oraz nabycie praktycznych umiejętności barmańskich (także w zakresie zarządzania barem).

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • PROFESJONALNA SŁUŻBA PIĘTER

    Rekrutacja

    Celem kursu jest podniesienie kwalifikacji zawodowych poprzez doskonalenie organizacji i techniki pracy osób zatrudnionych na stanowisku pokojowa/służba pięter. Dodatkowym aspektem kursu jest kształtowanie postawy etyczno-moralnej, opanowanie sztuki rozmowy z gościem oraz doskonalenie kultury osobistej i umiejętności zachowania się w sytuacjach szczególnych i trudnych.

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • PROFESJONALNY KELNER

    Rekrutacja

    Celem kursu jest poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi oraz nabycie praktycznych umiejętności kelnerskich.

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • SKUTECZNA SPRZEDAŻ PRODUKTÓW RESTAURACJI

    Rekrutacja

    Przedmiotowy kurs pozwoli uczestnikom:
    • poznać najnowsze i najbardziej efektywne metody skutecznej sprzedaży produktów działalności gastronomicznej;
    • poznać techniki budowania produktów restauracji;
    • dowiedzieć się jak budować kartę menu/kartę win;
    wykorzystać menu engineering w celu optymalizacji funkcjonowania restauracji

    Dowiedz się więcej

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • SKUTECZNA SPRZEDAŻ W HOTELU - KURS DLA RECEPCJONISTÓW

    Rekrutacja

    Korzyści ukończenia kursu

    Przedmiotowy kurs pozwoli uczestnikom:
    • poznać najnowsze techniki CROSS-SELLINGU I UP-SELLINGU w zakresie sprzedaży przez pracownika recepcji;
    • opracować kompletne scenariusze działań w zakresie sprzedaży realizowanej przez pracownika recepcji;
    • zwracać uwagę na drobne detale, które wpływają na profesjonalizm oraz unikalny charakter sprzedaży w hotelu.

     

    WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

    Wymagania rekrutacyjne

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)