Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Wydział Technologii Żywności SGGW

ul. Nowoursynowska 159c

02-776 Warszawa, budynek 32

tel. (22) 59 37 510

e-mail: dwnoz@sggw.pl

http://wnoz.sggw.pl/

Wydział Technologii Żywności SGGW

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

ul. Nowoursynowska 159c

02-776 Warszawa, budynek 32

tel. (22) 59 37 510

e-mail: dwnoz@sggw.pl

http://wnoz.sggw.pl/

  • BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM - STUDIA PODYPLOMOWE

    Rekrutacja
    Uczelnie Warszawa - studia podyplomowe na kierunku Bezpieczeństwo i jakość w łańcuchu żywnościowym
    Warunkiem ukończenia studiów jest złożenie przez słuchacza prac z poszczególnych przedmiotów lub modułów, zgodnie z zadanymi przez prowadzących tematami i uzyskanie z nich oceny pozytywnej, zdania egzaminów zgodnie z zapisami w sylabusach dla poszczególnych modułów i obecność na 80% zajęć. Słuchacz po zaliczeniu wszystkich modułów otrzymuje świadectwo ukończenia studiów podyplomowych wydane przez J. M. Rektora Szkoły Głównej  Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie po zdaniu egzaminów słuchacz otrzymuje "Certyfikat audytora wewnętrznego przemysłu spożywczego", "Certyfikat audytora wewnętrznego systemu GMP/GHM i HACCP według normy ISO 22000", "Certyfikat Przedstawiciel Kierownictwa ds. systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2008 (Pełnomocników ds. Jakości)"  wydane przez jednostki certyfikujące.
     

    Wyświetl więcejZwiń

  • CHEMIA DLA NAUCZYCIELI - STUDIA PODYPLOMOWE

    Rekrutacja

    Zapraszamy na zajęcia od marca 2023 r.

    Wyświetl więcejZwiń

  • METODY OCENY JAKOŚCI HANDLOWEJ I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI - STUDIA PODYPLOMOWE

    Rekrutacja

    Studia podyplomowe mają na celu zapoznanie słuchaczy z kryteriami jakości, w tym bezpieczeństwa i z metodami analitycznymi służącymi do ich oceny, stąd też kierowane są do absolwentów studiów wyższych magisterskich, inżynierskich i licencjackich pracujących w sektorze przemysłu spożywczego, laboratoriach badawczych oraz jednostkach nadzoru nad żywnością, a także pracowników małych i średnich przedsiębiorstw sektora rolno-spożywczego, wykorzystujących techniki pomiarowe, analityczne i diagnostyczne do badania żywności oraz odpowiedzialnych za prawidłowe znakowanie produktów spożywczych.

    Studia mogą również zainteresować pracowników działających w ramach interdyscyplinarnych zespołów w przedsiębiorstwach sektora rolno-spożywczego, współdziałających z innymi specjalistami i z racji tego poszukujących nowych kompetencji w obszarze badania i znakowania żywności.

    Szczegółowy program studiów realizowany jest w 16 przedmiotach i  obejmuje 237 godzin zajęć teoretycznych i praktycznych. Słuchacze zostaną zapoznani z systemem akredytacji laboratoriów badawczych i wzorcujących w Polsce i na świecie. Zajęcia prowadzone są przez wykładowców Wydziału Technologii Żywności i osoby zaproszone, legitymujące się doświadczeniem zawodowym związanym z tematyką zajęć.

    Dowiedz się więcej

    Wyświetl więcejZwiń

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)