Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Serwis OTOUCZELNIE.PL korzysta z plików cookie
Mają Państwo możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, prosimy o zmianę ustawień w przeglądarce lub opuszczenie serwisu.
Dalsze korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies w przeglądarce oznacza akceptację plików cookies, co będzie skutkowało zapisywaniem ich na Państwa urządzeniach przez serwis internetowy OTOUCZELNIE.PL.
Informacji odczytanych za pomocą cookies i podobnych technologii używamy w celach reklamowych, statystycznych oraz w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników, w tym profilowania. Wykorzystanie ich pozwala nam zapewnić Państwu maksymalną wygodę przy korzystaniu z naszego serwisu poprzez zapamiętanie Waszych preferencji i ustawień na naszych stronach. Więcej informacji o zamieszczanych plikach cookie oraz o możliwości zmiany ustawień przeglądarki oraz polityce przetwarzania danych znajdą Państwo w polityce prywatności.
Akceptacja ustawień przeglądarki oznacza zgodę na możliwość tworzenia profilu Użytkownika opartego na informacji dotyczącej świadczonych usług, zainteresowania ofertą lub informacjami zawartymi w plikach cookies. Mają Państwo prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania Państwa danych, którego dokonano na podstawie udzielonej wcześniej zgody.
ul. Rakowicka 27
31-510 Kraków
Centrala tel.: (12) 293 5700 lub (12) 293 5200
e-mail: rzecznik@uek.krakow.pl
ul. Rakowicka 27
31-510 Kraków
Centrala tel.: (12) 293 5700 lub (12) 293 5200
e-mail: rzecznik@uek.krakow.pl
MENEDŻER PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
CELEM STUDIÓW PODYPLOMOWYCH:
jest dostarczenie słuchaczom wiedzy pozwalającej na zdobycie i poszerzenie umiejętności z zakresu projektowania i doskonalenia produktów żywnościowych przydatnych w pracy menedżera produktu w firmach przemysłu spożywczego.
STUDIA PRZEZNACZONE SĄ:
dla kadry zarządzającej i pracowników przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, osób zatrudnionych w działach R&D odpowiedzialnych za projektowanie i rozwój produktów żywnościowych oraz ich wprowadzanie na rynek, w tym m.in. kierowników projektów, technologów żywności oraz pracowników działów kontroli jakości, zakupów, sprzedaży i marketingu zainteresowanych identyfikacją trendów rozwojowych w branży spożywczej i poznaniem skutecznych metod ich aplikacji w procesie opracowywania, doskonalenia i komercjalizacji nowości produktowych.
Wyświetl więcejZwiń
METODY I TECHNIKI ZARZĄDZANIA PROCESOWEGO - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Nasza oferta opiera się na połączeniu teorii i praktyki. Dzięki temu nie tylko zdobędziesz wiedzę o procesach biznesowych, ale nauczysz się samodzielnie analizować i skutecznie rozwiązywać problemy organizacyjne, identyfikować i projektować zmiany.
Nasi wykładowcy to teoretycy i praktycy, którzy pasję do nauki łączą z wdrażaniem i udoskonalaniem metod zarządzania procesowego w organizacjach. Teraz chcą podzielić się swoim doświadczeniem zawodowym zdobytym na uczelniach wyższych oraz przedsiębiorstwach, abyś i Ty mógł efektywnie działać!
Wyświetl więcejZwiń
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.
Studia I stopnia:
Studia II stopnia:
Studia I stopnia:
Studia II stopnia: