NOWOCZESNA ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE W GASTRONOMII - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
PODSTAWY DIETETYKI DLA NAUCZYCIELI SZKÓŁ ŚREDNICH - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Celem kształcenia na studiach podyplomowych jest poszerzenie kompetencji z zakresu dietetyki wśród profesjonalnej kadry dydaktycznej przygotowanej do przekazywania wiedzy uczniom szkół średnich. Studia podyplomowe adresowane są do nauczycieli szkół średnich, w tym wychowawców, nauczycieli biologii, wychowania fizycznego, przedmiotów kierunkowych w szkołach branżowych i innych przedmiotów, poruszających na zajęciach z uczniami zagadnienia z zakresu dietetyki, medycyny i żywienia, którzy pragną poszerzyć swój zakres kompetencji (studia doskonalące – niekwalifikacyjne).
Ponadto mogą w nich uczestniczyć inne osoby pragnące zdobyć wiedzę z zakresu podstaw dietetyki. Kształcenie na studiach podyplomowych obejmuje przedmioty, które umożliwią przekazywanie wiedzy żywieniowej i dietetycznej w oparciu o podstawę programową. Dodatkowym atutem tych studiów jest przygotowanie w ramach zajęć materiałów gotowych do wykorzystania w ramach zajęć z uczniami.
Zwiń
PORADNICTWO ŻYWIENIOWE I DIETETYCZNE - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
SYSTEMY ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM I JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I GASTRONOMIA⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.
Polecam Żywienie Człowieka :)
polecam dieteyke