Specjalności | Poziom studiów | Forma studiów |
---|---|---|
Bezpieczeństwo produktu kosmetycznego
ścieżka kształcenia |
I stopnia |
niestacjonarne |
Bezpieczeństwo żywności
ścieżka kształcenia |
I stopnia |
niestacjonarne |
Bezpieczeństwo żywności i żywienia
ścieżka kształcenia |
II stopnia |
niestacjonarne |
Dietetyka kliniczna
ścieżka kształcenia |
I stopnia |
niestacjonarne |
Dietetyka stosowana
ścieżka kształcenia |
I stopnia |
niestacjonarne |
Dietoprofilaktyka i dietoterapia
ścieżka kształcenia |
II stopnia |
niestacjonarne |
Kosmetologia bioestetyczna
ścieżka kształcenia |
II stopnia |
niestacjonarne |
Kosmetologia kliniczna
ścieżka kształcenia |
II stopnia |
niestacjonarne |
Trwa ładowanie wyników, proszę czekać
Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie