Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Specjalności | Poziom studiów | Forma studiów |
---|---|---|
Ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia i biotechnologia żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia i żywienie
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia rybna
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia żywności pochodzenia wodnego
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywienie człowieka
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywienie człowieka i dietetyka
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Trwa ładowanie wyników, proszę czekać
Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie