Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Specjalności | Poziom studiów | Forma studiów |
---|---|---|
Analiza żywności
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności ekologicznej i regionalnej
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności pochodzenia zwierzęcego
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne |
Procesy fermentacyjne w produkcji żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Technologia żywności
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywienie człowieka
specjalność |
I stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywienie człowieka w gastronomii
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Żywność prozdrowotna
specjalność |
II stopnia |
stacjonarne, niestacjonarne |
Trwa ładowanie wyników, proszę czekać
Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Rzeszowski