Politechnika Koszalińska studia żywienie i żywność

WYŚWIETL WIĘCEJZwiń

Politechnika Koszalińska - studia żywienie i żywność 2024

Specjalności - Politechnika Koszalińska: znaleziono 10

Poziom studiów
Forma studiów
Czas trwania
Specjalności Poziom studiów Forma studiów
Bezpieczeństwo żywności i żywienie człowieka
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Biotechnologia żywności
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Gastronomia z elementami dietetyki
specjalność

II stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Inżynieria żywności
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Organizacja produkcji i bezpieczeństwo żywności
specjalność

II stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Pracownie laboratoryjne bezpieczeństwa żywności
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Projektowanie produktów akwakultury
specjalność

II stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Systemy bezpieczeństwa żywności
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Technologia przetwórstwa ryb
specjalność

I stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Towaroznawstwo produktów i techniki opakowaniowe
specjalność

II stopnia

stacjonarne, niestacjonarne

Grupa kierunku

Politechnika Koszalińska - kierunki studiów

Żywienie i żywność
Poziom studiów
Wydział

Trwa ładowanie wyników, proszę czekać

Artykuł ma charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Politechnika Koszalińska

Komentarze (0)